Fotograaf Tilburg

Als fotograaf ligt mijn prioriteit niet enkel bij het maken van mooie foto's. Het is mijn doel om u tijdens de fotoshoot te laten genieten van het moment, wat achteraf voor de mooiste plaatjes zorgt. Ik zorg voor een ongedwongen sfeer, omdat ik ruim de tijd neem voor mijn foto sessies. Tilburg is een geweldige stad voor fotografie. Er zijn genoeg fotografen te vinden, en er zijn genoeg mooie plekken voor een fotoshoot. Zo kun je een park in voor een meer kleurrijke achtergrond, of de stad in duiken voor een city vibe. Reizen zit in mijn prijs inbegrepen indien het in Tilburg is, dus doe een leuk voorstel!

Waarom een fotograaf?

Fotografie word vaak onderschat. Natuurlijk kun je je neefje een camera geven en hem een paar foto's laten maken, maar met een goede fotograaf zal het resultaat nooit hetzelfde zijn. Daarnaast bewerkt een fotograaf alle foto's, zodat op zijn minst de kleuren en licht balans goed is. Ook kan een fotograaf een extra retouch doen om kleine oneffenheden weg te halen. Het belangrijkste punt is misschien wel dat een professionele fotograaf professionele apparatuur heeft. Een goede lens zit al snel rond de 1500,- euro. Natuurlijk maakt het hebben van een goede lens je nog geen goede fotograaf, maar in de juiste handen levert het prachtige resultaten op.

Over de fotograaf

Fotograaf

Lars is een fotograaf met een studio in Tilburg, maar op locatie vaak genoeg ergens anders aanwezig. Lars heeft de fotografie opleiding gevolgd aan de Shaw Academie, en leert op zichzelf continu bij van andere fotografen. Zijn stijl in de studio is te omschrijven als 'fashion', maar met een zakelijk portret kan hij zich ook prima uit de voeten. Op locatie zijn Lars zijn foto's te herkennen aan de kleurrijke achtergronden, met veel licht inval. Wil je kennis maken? Scroll dan naar het einde van de pagina, en vul het contactformulier in. Wellicht tot snel!

Expertise:
Portretfotografie
 Bruidsfotografie
 Beauty fotografie
 Fashion fotografie
 Lifestyle / familie fotografie
 Interieurfotografie

Tarieven

 

Basic
€ 100,-
Fotoshoot van 1 uur
2 volledig bewerkte foto's
2 kleding setjes
Incl. reiskosten (max 20km)
Optie: MUA (+ €50,-)
Optie: Haarstijlist ((+ €50,-)
Pro
€ 150,-
Fotoshoot van 2 uur
4 volledig bewerkte foto's
4 kleding setjes
Incl. reiskosten (max 20km)
Optie: MUA (+ €50,-)
Optie: Haarstijlist ((+ €50,-)
Dagdeel
€ 300,-
Fotoshoot van 4 uur
10 volledig bewerkte foto's
10 kleding setjes
Incl. reiskosten (max 20km)
Optie: MUA (+ €50,-)
Optie: Haarstijlist ((+ €50,-)

Lars Sanen Fotografie

Contact

Je naam (verplicht)

Je telefoon nr (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Sfeer impressie